Select your timezone: Select
Betsoup

Μέλμπουρν Βίκτορι v Melbourne City

10/25 11:30
Added 2016/10/25 00:04 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 3.5 (Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Συνολικά Γκολ αγώνα) @2.250 6/10 -6.00

Η βόλτα μας σήμερα ξεκινάει από την αγαπημένη μας Αυστραλία. Ένα πρωτάθλημα που αν δεν ήταν η ώρα διεξαγωγής των αγώνων τόσο πρωί (για να δεις αγώνα), θα είχε μεγάλη τηλεθέαση από ανθρώπους που τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Το επισυνάπτω το γεγονός αυτό, επειδή οι ομάδες βάζουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Γνωρίζω ότι ένας από τους κανόνες του διαγωνισμού είναι να μην υπάρχουν πολλά στατιστικά στις αναλύσεις. Πολύ κακό αυτό, γιατί αποτρέπει πολλούς χρήστες να γράψουν ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς (άσχετα αν ποντάρουν 3000 μονάδες ή όχι). Τα παιδιά από το site prognostika.net θα το κοιτάξουν και θα το διορθώσουν, με γνώμονα να ερεθίσουμε πολλούς χρήστες του site να γράφουν κείμενα. Για μένα προσωπικά είναι κάτι παραπάνω από το να ευστοχήσεις ένα σημείο. Θέλουμε tipsters που να προτείνουν και να γράφουν. Μπορεί από αυτό τον διαγωνισμό να σας ανοίξουν οι δρόμοι για κάτι καλύτερο στο μέλλον και θα είναι επιτυχία του site prognostika.net. Ξέρω ότι θα υπάρξουν tipsters ή tipster που θα κάνει ένσταση να τιμωρηθώ, επειδή δεν αναλύω στις 300 λέξεις τον αγώνα, αλλά μην φοβάστε θα τις ξεπεράσω ή θα τις τριπλασιάσω σήμερα τις λέξεις. Έλατε στην παρέα των αρθρογράφων, γράψτε και εσείς τα κείμενα σας όπως θα δείτε στο blog του site. Όσο θα μου επιτρέπετε να γράφω (ήδη έχω τιμωρηθεί μία φορά και ελπίζω να μην το ξανακάνουν) θα είμαι κοντά σε όλους τους tipsters, γράψτε τις σκέψεις, αναλύστε αγώνες όπως μπορείτε, μην ντρέπεστε, βγάλτε τον φόβο από μέσα σας. (247 λέξεις)
Για πάμε στην ανάλυση μας. Έχουν γίνει τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες νίκες 3-4-8, έχουν βγει εννιά over σε δεκαπέντε αγώνες, από τα οποία τα επτά Over 3.5! Τρομερό νούμερο επτά over 3.5, δηλαδή 47% ποσοστό επιτυχίας. Τα goal-goal που έχουν φέρει τα ζευγάρια είναι οχτώ στα δεκαπέντε. Όλα αυτά, μπορεί να είναι στατιστικά, αλλά είναι όπλα που θα μας βοηθήσουν στην τελική μας επιλογή. Έχουμε το ζευγάρι Μέλμπουρν Βίκτορι v Melbourne City, δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ, επομένως μας βοηθάει το στοιχείο αυτό στην επιλογή μας. Η γηπεδούχος δεν έχει νίκη στην έδρα της, η ήττα είναι με το αποψινό της αντίπαλο 1-4. Γενικά η συγκομιδή γκολ είναι 4-6, ενώ και στα τρία παιχνίδια ήταν goal-goal. Η φιλοξενούμενη δεν έχει ήττα εκτός έδρας, με 7-4 γκολ δείχνει ότι τα παιχνίδια της είναι ροντέο. Μάλιστα οι αγώνες στο πρωτάθλημα ήταν 0-1,1-4 και 2-3. Μπορούν να μας χαρίσουν γκολ, εκατέρωθεν και να μας δώσουν το over3.5 και goal-goal. Δεν θα είναι εύκολο, ανεβάζουμε το βαθμό δυσκολίας για να πάρουμε απόδοση άνω του 2.00. Ένα στοιχείο για τους λάτρεις των αριθμών, είναι ότι το πρώτο ζευγάρι του νέου κουπονιού, είτε Τρίτη, είτε Παρασκευή βγαίνει Over κατά μεγάλο ποσοστό. Ο αγώνας δεν είναι για το πρωτάθλημα, αλλά semi finals. Για το πρωτάθλημα όπως είπα πιο πάνω έγινε και έληξε 1-4. Τέτοιο σκορ ή παραπλήσιο θέλουμε για να ευστοχήσουμε στην επιλογή μας. Αν με βάλετε το μαχαίρι να διαλέξω σημείο, αυτό είναι το διπλό, γιατί η Σίτι τα πάει περίφημα εκτός έδρας, κυρίως το επιθετικό της κομμάτι είναι πολύ ισχυρό. Ξεκινάμε την βόλτα μας με over3.5 και goal (2.25 απόδοση) εκατέρωθεν και ελπίζουμε σε καλή συνέχεια. Πάντως το goal-goal & over 2.5 μας το δίνουν να το αγοράσουμε 1.67, ενώ το ίδιο αλλά Over3.5 2.25! Δηλαδή το θεωρούν σίγουρο την πρώτη επιλογή, βάση ποσοστού, άρα αξίζει να το ρισκάρουμε στο γκολ για κάτι καλύτερο. (317 λέξεις)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)