Select your timezone: Select
Betsoup

Ζενίτ v Γκαζόβικ Ορενμπουργκ

10/24 19:30
Added 2016/10/24 16:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Γηπεδούχος - Over 2.5 Γκολ (Nικητής και Over Under) @1.800 6/10 -6.00

Για τους νέους παίκτες του στοιχήματος, καλό είναι να μελετούν 5-6 βασικά πρωταθλήματα, τις ομάδες, τα ρόστερ, να παρακολουθούν τους αγώνες από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα, τα σετ αποδόσεων που προτείνουν οι εταιρείες και μετά να μπουν στην μάχη ενός κουπονιού 400 αγώνων και πάνω. Σίγουρα στις επιλογές μας, θα διαβάσετε πονταρίσματα από διάφορα πρωταθλήματα, αλλά έχουμε την εμπειρία 18 χρόνων), η συμβουλή είναι για τους νέους παίκτες.
Ζενίτ v Γκαζόβικ Ορενμπουργκ 1 & over (1.80 απόδοση)
Η Ζενίτ μετά το ξεκίνημα που δεν μπορούσε να σκοράρει, έχει φτάσει σ’ένα σημείο τα παιχνίδια της να είναι πλούσια (πέντε αγώνες 4-6 γκολ σε σύνολο δέκα αγώνων). Με νίκη πάει στην πρώτη θέση, στα τελευταία έξι ματς έχει 5-1-0, με πέντε over. Η αδύναμη Γκαζόβικ έχει μία νίκη σε δέκα αγώνες, προσπαθεί κυρίως εντός έδρας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κάνει κοιλιά και χάνει. Η Γκαζόβικ έχει βασικό χορηγό τους ιδιοκτήτες της Ζενίτ. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανή και δεν χρειάζεται κάποιος χορηγός για να κερδίσει η Ζενίτ. Παίρνουμε ρίσκο ποντάροντας δύο σημεία σε ένα, γιατί μπορεί να κερδίσει 2-0 και να χαθεί το στοίχημα. Για να μπορέσουμε να αυξήσουμε την απόδοση διαλέγουμε άσο και over μαζί. Σίγουρα για τους παίκτες του στοιχήματος, αν θέλουν να ποντάρουν μόνο άσο, καλύτερα να περιμένουν το live μήπως και μπορέσουν να αγοράσουν το σημείο σε καλύτερη απόδοση. Προσοχή στους νέους και παλιούς παίκτες του στοιχήματος, το live betting θέλει πειθαρχεία και να γνωρίζει ο παίκτης από πριν τι θέλει να ποντάρει. Όχι, ξαφνικά βάλε over, βάλε κόρνερ, βάλε άσο-διπλό κ.λ.π , γιατί θα έρθει η στοιχηματική ευκαιρία και θα έχετε λεφτά να ποντάρετε.
Βet tips : Σε οποιαδήποτε διαγωνισμό, είτε μεγάλης αξίας, είτε μικρής αξίας, αν κατακτήσω θέση που δικαιούμαι δώρο, είμαι στην διάθεση κάθε χρήστη να επικοινωνήσει στο προσωπικό μου e-mail ([email protected]) να του δώσω το δώρο (προτεραιότητα όποιος το έχει ανάγκη περισσότερο).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)