Select your timezone: Select
Betsoup

Κόνιασπορ v Φενέρμπαχτσε

10/24 20:00
Added 2016/10/24 15:42 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Κόνιασπορ v Φενέρμπαχτσε (Αποδόσεις Αγώνα) @4.000 6/10 -6.00

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε πλάνο πονταρισμάτων, μην πετάτε τα λεφτά εύκολα στον μπουκ και προσπαθήστε να βρείτε τα λάθη του μπουκ, χωρίς να φοβάστε τις αποδόσεις. Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι επένδυσης χρημάτων.
Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε 1 (4.00 απόδοση)
Σπουδαίο ματς στην Τουρκία απόψε, ανάμεσα στην Κόνιασπορ και Φενέρμπαχτσε. Η γηπεδούχος έχει ισχυρή έδρα, έχει να χάσει εντός έδρας πάνω από ένα χρόνο, ενώ φέτος έχει 1-2-0. Σίγουρα οι υποχρεώσεις της στην Ευρώπη επιβαρύνουν τις προσπάθειες των παικτών της. Αντίθετα η Φενέρ δεν είναι σε καλή κατάσταση (2-3-1), δεν χάνει εύκολα, αλλά δυσκολεύεται να κερδίσει. Η έδρα της Κόνιασπορ δεν θα είναι ιδανική για μια προβληματική Φενέρ.
Όπως θα διαβάσετε πολλές φορές στα κείμενα μας, το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και δεν έχει σημασία να πιάσουμε ένα σημείο, αλλά σε τι απόδοση θα ευστοχήσουμε. Για παράδειγμα αν βγει 1-2 υπέρ της Φενέρ σήμερα, δεν αξίζει να πονταριστεί το διπλό σε 2.00 απόδοση για μια ομάδα με πολλά προβλήματα, κούραση, 10η θέση στο πρωτάθλημα. Να κάνει ένα σερί με πέντε – έξι συνεχόμενες νίκες και να την βρούμε σε 2.00 απόδοση, θα την στηρίξουμε. Όχι, όμως τώρα! Τώρα αφού ο αντίπαλος εκτιμάτε η νίκη του στο 4.00 απόδοση και έχει να χάσει πάνω από ένα χρόνο, είναι σε καλή κατάσταση, το κίνητρο να κερδίσει την Φενέρ είναι μεγάλο, θα στηρίξουμε την επιλογή μας.
Για τους πιο συντηρητικούς το goal-goal (2.00 απόδοση) έχει πιθανότητες, αφού στα δεκαπέντε ματς έχουν δεκατρία goal-goal. Να μια επιλογή για όσους θέλουν να πάνε προς τα δεξιά. Το goal-goal αξίζει, απλά επειδή λόγω Ευρωπαίων υποχρεώσεων δεν ξέρω πως θα εμφανιστούν από θέμα ζωντάνιας και εκρηκτικότητας.
Βet tips : Σε οποιαδήποτε διαγωνισμό, είτε μεγάλης αξίας, είτε μικρής αξίας, αν κατακτήσω θέση που δικαιούμαι δώρο, είμαι στην διάθεση κάθε χρήστη να επικοινωνήσει στο προσωπικό μου e-mail ([email protected]) να του δώσω το δώρο (προτεραιότητα όποιος το έχει ανάγκη περισσότερο).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)