Select your timezone: Select
matas

Basket Bilbao - Real Madrid

10/16 19:00
Added 2010/10/16 09:52 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title (5,5-0 fora) 1var ((5,5-0 fora) 1var) @1.650 8/10 +5.20

Si sezona keleta geru pirkiniu Bilbao padare is Graikijos

1) Vasileiadis, K. 2,00 praeita sezona losias silpnoj ispanu ekipoj (buvo vienas is lyderiu komandoj) .
2) Dimitrios Mavroeidis 2,08 lose Eurolygos komandoj Mouroussi.

Taip pat nupirko is Joventut Sonseca 2,12m , is Estudiantes nupirko Rancik 2,04m , tiesa pastarasis jau seniokas , bet koki 10 min pilnai gali sulosti. Taip pat po krepsiu gali gerai sulosti Mumbru 2,02m turintis patirties auksto lygio rungtynese, taip pat Banic 2,05m dar si sezona gerai neatsiskleides.
Kaip matome priekine linija Bilbao, ne tas zodis kokia galinga.
Toliau judrus zaidejai, tritaskininkai:
nupirkta si sezona mano manymu pakankamai geri :
is Gran Canarios klubo Fisher, Josh , taip pat amerikonas Aaron Lee Jackson praeita sezona loses Turkijoj , o sezona baiges Italijos klube. Taip pat likes is praeito sezono kitas amerikietis Christopher Levour Warren , taip pat kartais gerai pasaudo is toli ir latvis Blums.


Si sezona Real mano akimis isigija viena ryskiausiu Joventut praeito sezono zvaigzdziu Clay Tucker, bet manau Realui nelabai tinkamas jis pirkinys, nes megsta daznai labai savanaudiska zaidima. Jo zaidimas daugiau reikalingesnis silpnesnem komandoj, o ne tokiom kaip Real , kur pilna panasaus lygio zaideju .
Toliau labai geras pirkinys is Macabi D'or Fischer 2,11 , taip pat reikia nepamirsti jauno Tomic 2,17 , kuris man labai patiko praeita sezona , taip yra Velickovic 2,05 ir paskutiniu metu mano akyse gerokai krites Reyes 2,03 .
Is atakuojanciu zaideju be Tuckerio, galiu isskyrti galbut nauja Suarez is Estudiantes atejas, Lul , aisku yra dar ne kokioj formoj Garbajosa , Vidal.
Tomiciui kol kas Real klubas duoda labai mazai losti,pirmose visai nelose, matomai turi kokiu sveikatos problemu.
Kitas dalykas Real klubas silpnokai losia isvykose, ir praeitais metais turedami l.gera kluba daznai losdavo taskas i taska. Si sezona Bilbao klubas gerokai sustiprejas ir manau kausis del medaliu ispanijos lygoj.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)