Select your timezone: Select
matas

Roger Federer - Stefanos Tsitsipas

03/02 15:00
Added 2019/03/02 06:45 | 0 thanks
  • Yes: 46.2%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 30.8%
  • Voted: 13

Pick: Roger Federer (setais 2:0) @113 8/10 +9.04

Tsitsipas kylanti zvaigzde, puikiai losia tiebreikus, AO ejo iki pusfinaliu. Federer seniausias ATP zaidejas buves ATP 1 rakete. Fedui 37m, sioks toks minuselis.
Bet dabar yra neblogas momentas suzaisti su situo statymu. first dalykas Fedas i finala priejo po neypatingai sunkiu macu su Fucsovics ir Coric, kai tuo tarpu Tsitsipas turejo du paeiliui labai sunkius macus po tris setss, su Hurkacz trukes 2h 20min ir su Monfils paskutinis trukes 2h 59min., o is visos siam turnyre graikas is keturiu macu, zaide tris po tris setss. Su Hurkacz graikas buvo suteikes net 9 breikpoint galimybes, o su Monfils net 14 breikpoint galimybiu, Ghana gerai saugo breikpointus kol kas. Pastebejau, kad graikas ryskiai silpniau zaidzia kaire puse, jis atmusa viskas gerai, taciau tas atmusimas, toks, kad balioninis, kad gera smugi turinciam tenisininkui tiesiog uzmetimas ant winerio.
Feda jau senokai mates, bet tai vienas bettersiu visu laiku ATP tenisininku. Labai smagus dalykas, kad neperseniausiai AO turnyre graikas buvo iveikes sveicara tiebreiku baliui 3:1, bet ziurint ir i sio maco statistika Fedas varzovui suteike 3 breikpoint galimybes , is kuriu saugojo 2, o graikas buvo suteikes net 12 breikpoint galimybiu ir issaugojo viska. Matosi, kad sekasi kol kas.
Be to ir vakar Monfils turejo ne viena points, kuris visiskai butu pakreipes ta mača i kita puse, dar vienas aspektas per daug graikas padavinejo is antro padavimo, gal nuovargio zenklas, kuris nelabai veikdavo. Trecias dalykas pradeda tarpais double fault daryti, kai nezino kaip paimti points is varzovo, o nepaeina first servas. Vakar maco viduri eme medical graikas, bet matomai ten nedideles problemos. Galiu pagirt is vakar zaidimo graika, kad labai gerai losia prie tinklo, moka paastrint po servo, t.y. uzbekt prie tinklo, sugebejo nesubyret lemiamais momentais pries Monfils.
Finalas, jau nera kur taupytis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)