Select your timezone: Select
uncle_bets

Šiauliai - Utenis

09/11 16:00
Added 2015/09/10 14:29 | 1 thanks
  • Yes: 46.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 53.3%
  • Voted: 60

Pick: Utenis @150 10/10 +15.00

Koeficientai mažų mažiausiai čia keisti ir neatitinka realybės. Šiauliai ir Utenis ir komandos iš dviejų skirtingų galaktikų ir žinant naujienas žiniasklaidoje nepabandyti Utenio pergalės būtų keista.

Šiaulių Šiauliai yra prasčiausia "A Lygos" komanda ne tik pagal žaidimą, bet ir pagal turnyrinę lentelę. Šiandieną pasirodė "Futbolo.tv" reportažas iš spaudos konferencijos, kuri buvo suorganizuota, nes buvo didelė dalis Šiaulių komandos žaidėjų diskvalifikuota ir šiauliečiai teiks apeliaciją. Kapitonas Ramūnas Radavičius užsiminė apie slogias nuotaikas treniruotėse ir motyvacijos stoką žaidime išgirdus tokias naujienas. Kadangi Šiauliai teiks apeliaciją, tai žaidėjai iki svarstymo dar galės žaisti, o tai reiškia, kad šiose rungtynėse žais. Netgi ir jei Šiauliai neturėtų problemų dėl diskvalifikacijų, čia jie yra silpnesni. Komanda jauna, bet bėda mano nuomone yra žaidėjų neišnaudojimas, galbūt čia trenerio kaltė.

Utenis nerodo kažko stebuklingo paskutiniuose turuose, bet pagaliau gaus šansą pasiimti tris taškus. Paskutines dvi tarpusavio akistatas laimėjo, o ir taip komanda yra tiesiog stipresnė. Treneris Mindaugas Čepas yra vienas geriausių specialistų "A Lygoje" ir ko jau ko, bet motyvacijos uteniškiams netrūksta. Puiki gynyba, bet progų realizacija stringa. Buvo rinktinių pertrauką, manau treneris tuo klausimu padirbėjo ir Utenis parodys savo galimybes.

Aš čia matau tik Utenio pergalę, koeficientas tikrai per didelis. Sėkmės!
______________________________________________________________________________________

Video iš konferencijos:
youtube.com/watch?v=SbDCogBIXFs

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)