Select your timezone: Select
izvalgos

Siauliai - Enisey (-3.5)

11/04 16:30
Added 2014/11/03 19:52 | 0 thanks
  • Yes: 54.9%
  • No: 8.5%
  • No Opinions: 36.6%
  • Voted: 142

Pick: Enisey (-3.5) (-3.5) @1.900 8/10 -8.00

Nu čia visisškai nieko nesuprantu. Panašu, kad Šiauliai nusprendė išbandyti laimę šiame turnyre po solidaus praėjusio sezono, kai buvo iškovota BBL taurė. Bet yra viena problema. Komanda paliko visi praėjusio sezono lyderiai išskyrus Giedraitį. Jų vietose šiais metais - velniai žino kas. Brandžiai žaidžia Jucikas, patirties įnešė Leonavičius ir aišku vėlgi traukia Giedraitis, bet paskutiniu metu nelabai jam einas. Broliai Olanderiai tikrai ne šaunuoliai, nes rytoj laukia ne Prienai. Lee visiškas pravalas, tipinis juodukas atvarė neaišku kur neaišku kam. Alijevas tuščia vieta, Babkauskas pasimetęs bus. Nu kažkiek atstovės Šulskis.
Enisey visų pirma turi normalią tarptautinių rungtynių patirtį žaisdami VTB. Su lygiom sau komandom žaidžia normaliai - 2 taškais pralaimėta VEF Rygoje bei 20 nugaleti suomių bizonai. Ženkliai didesnis biudžetas reiškia ir ženkliai geresnę sudėtį. Apie neaiškius rusus, iš kurių daugelis manau lenkia ir Babkauskus ir Šulskius ir Lee nesiplesiu, bet paminėsiu legionierius. Du gynėjai iš JAV - įžaidėjas Cooper (11 ppg, 9 apg) ir T.White (10 ppg). Bet dabar svarbiausia Siauliu problema - varzovu priekine linija. 206 cm Sava Lesic (10 ppg) pataikantis is toli, 210 cm Bosnijos rinktines centras Elmedin Kikanovic (12 ppg) ir 217 cm Kosta Perovic (9 ppg).
Besidomintiems Europos krepšiniu šios pavardės labai daug pasako. Pavartosiu tą pačią klišė kaip ir Ryto mače, nes viskas tas pats. Bus didelės bėdos po krepšiu ( nors ir gynėjai aukštesnio lygio) ir jeigu namams fantastiškai nepakris tritaškiai, laukiu užtikrintos svečių pergalės.
P.S. Apie Petrauskelio apsimyžimą rytoj nėra ką ir kalbėti, na o kitoj aikštės pusėj bus Stevanas Karadžičius

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)