Select your timezone: Select
uncle_bets

Miami Heat - Golden State Warriors

10/18 00:30
Added 2014/10/17 15:59 | 0 thanks
  • Yes: 38.9%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 36

Pick: Golden State Warriors ((-2.5)) @1.900 8/10 -8.00

Na šiandien visų krepšinio mėgėjų laukia tikrai įdomus krepšinio vakaras ir naktis. Ne vien Eurolygos susitikimai šiandien vyks, taip pat vyks ir NBA iki sezoninės rungtynės tarp praeitų metų finalininkų "Miami Heat" krepšininkų ir "Golden State Warriors" ekipos. Lažybų kontoros šiuo metu geriau vertina "Golden State Warriors" šansus laimėt ir aš taipogi manau šiandien "Golden State Warriors" išsiveš pergalę iš neutralios aikštės.

"Golden State Warriors" yra tikrai daug žadanti komanda. Turėdami tokius talentingus ir sparčiai tobulėjančius žaidėjus, kaip S. Curry, kuris gali puikiai realizuoti visus šansus, idealiai gali skirstyti kamuolius komandos draugams, o K. Thompson turi "auksinę" rankelę, beveik viską pataiko ką metą. Aišku, neverta pamiršti ir aukštaūgio A. Bogut, kuris pagaliau yra sveikas ir gali toliau karaliauti po priešinikų ir savo krepšiais. Jeigu žiūrint į iki sezoninių šios komandos susitikimų statistiką, galima teigti, jog naujasis treneris S. Kerr jau dabar žaidžia pagrindine sudėtimi. Pirmaisiais smuikais griežia jau minėti S. Curry. K. Thompson, A. Bogut ir dar nepaminėti D. Lee su A. Iguodala. Tiek A. Iguodala, tiek D. Lee yra patyrę ir tikrai protingi žaidėjai. Taipogi galima plika akimi matyti naujojo trenerio žaidimo braižo pasikeitimą, dabar komanda žaidžia dar labiau atakuojantį krepšinį ir beveik visada pelno 100 ar daugiau taškų.

Šiandieninis "Golden State Warriors" oponentas bus NBA vicečempionai "Miami Heat" krepšininkai. Turbūt net nereikia pasakot, kad komandą paliko žvaigždė L. James, o su juo ir kai kurie fanai. Taip, iširo didysis trejetas "L. James, D. Wade, C. Bosh", bet tiek C. Bosh, tiek D. Wade liko. Komanda dar pasipildė ganėtinai pajėgiu žaidėju L. Deng, kuris yra tikrai vertas užimti L. James vietą. Visi kiti žaidėjai, išskyrus M. Miller liko komandoje. Na komandos startinis penketukas atrodo tikrai neblogai, talentingi įžaidėjai N. Cole ir M. Chalmers (kaba klaustukas virš šio žaidėjo galvos prieš šias rungtynes) dažnai startiniam penketuke dalinasi vietą, o jų perdavimus priima D. Wade su L. Deng. Baudos aikštelėje rungtyniauja U. Haslem ir C. Bosh, kuris iš tikrųjų nėra tikras centras. Nors šie vardai skamba tikrai gerai, tačiau komandos suoliukas tikrai nėra lygiavertis aikštėje žaidžiantiems krepšininkams. Iki šiol per keturias pasiruošimo rungtynes, "Miami Heat" krepšininkai nė kart neiškovojo pergalės ir du syk buvo nugalėti po pratęsimo.

Šiandien manau krepšininkai iš Oklando ("Golden State Warriors")įrodys savo pranašumą ir pratęs savo keturių pergalių serija. Gero vakaro su krepšiniu!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)