Select your timezone: Select
Kitaip

Kortrijk - Oostende

11/02 21:00
Added 2013/11/02 04:14 | 0 thanks
  • Yes: 87.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 12.5%
  • Voted: 8

Pick: Kortrijk @1.580 8/10 +4.64

Visu pirmiausiai apie Oostende. Si ekipa atkeliavo is antrosios lygos, auksciausioje pritapti sekasi sunkiai ir po 13-os turu vos 9 taskai - vieni is autsaideriu. Ko gero sezono gale kovosiantys del islikimo. Didelio ispudzio komanda nepalieka, zaidejai vidutiniokai kurie nieko daug negali pasiulyti, realybe jau tokia, kad klubas bent siai dienai nera pajegus net buti cia vidutinioku. Apart lygiuju su Zulte ir Gent, jokiu sensaciju kaip ir neuzfiksuota ir praktiskai susirinko ta ka ir turejo. O del siu dvieju mano minetu lygiuju, Gent si sezona toli grazu nuo savo tikrojo veido, o Zulte yra per daug priklausoma nuo jaunojo Hazard ir jeigu jam nebus tam tikra diena, tai ta komanda ir atrodys prastai. Visus kitus macus su pirmojo astuonetuko komandomis pralose labai jau uztikrintai ir be jokio didesnio pasipiresinimo. Galimybes klubo tikrai minimalios ir gelbetu juos tik didele sekme sios dienos mace.
Kortrijk yra viena is pretendenciu pakovoti del kelialapio i cempionu lyga. Aisku sezonas dar laukia ilgas, taciau priesingai nei pernai, siemet komanda atrodo sustiprejusi ir yra pajegi pakovoti ne tik del vietos Europos lygoje. O kad gali ta padaryti, faktas ir kolkas ta irodineja. Sezona pradejo banguotai, taciau dabar atrodo isivaziavo, paskutini tura pralose isvykoje galingajam Genk, taciau pries tai seke pergaliu serija, o toje serijoje krito tokie garsus klubai kaip Anderlecht ir Club Brugge kurie isvis buvo sutrypti. Kur jau kur, bet namuose Kortrijk yra be galo pavojinga komanda. Buvo ir nesekmiu si sezona namie, taciau taskai pamesti pries saves vertus varzovus, tad to vadinti kazkokia sensacija neapsivercia liezuvis.
Siandien priesininkas silpnesnis, lieka laukti, kad ta ir irodys aiksteje..
Sudetis kaip ir optimali, Tomasevic ir Pavlovic ant klaustuko, taciau ir be ju komanda turetu susitvarkyti pries svecius. P.s. gryzta i komanda Brecht Capon kuris prideda tik pliusu, nes yra svarbus zaidejas.
Taigi, kaip ten bebutu, taciau Kortrijk is sio maco turi susirinkti optimalu tasku skaiciu, kitos dvi rungtynes isvykoje kur bus zymiai sunkiau. Norint kazko daugiau si sezona tokie priesininkai kaip siandieninis turi buti iveikti. Savoje aiksteje jie ta ir turetu padaryti si vakara!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)