Select your timezone: Select
Kitaip

Rubin - Zulte Waregem

10/03 19:00
Added 2013/10/03 04:07 | 0 thanks
  • Yes: 45.1%
  • No: 13.7%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 51

Pick: Rubin (-1.5) @2.270 8/10 +10.16

Nei kiek nesureiksminu pirmojo Rubin maco pries Maribor, taip, tai buvo labai stipru ir galingai suzaista, taciau tuo nesiremiu. Apzvelgus visa situacija realiai, Rubin cia akivaizdus favoritas. Rungtynes tarp savu sienu, kur rungtyniauti visiems be galo sudetinga. Rusija tokia jau salis, kad nori nenori susiduri ir su pasalinemis problemomis.. Pasakysiu atvirai, kapsciausi nemazai apie Zulte ir priejau tik vienos isvados, puolimas pas juos dirba vietiniame fronte tikrai gerai ir visa to \"kaltininkas\" - didvyyris yra T.Hazard, taip, tai to pacio Eden Hazard jaunesnysis brolis, dar viena kylanti zvaigzde. Apie si berniuka pastatytas praktiskai visas Zulte zaidimas. Ar galima ji isjungti? Manau, kad taip, bent jau Rubin ta turetu pavykti padaryti. Rubi turi solidziu zaideju, M`Villia turetu nesunkiai isgliaudyti si jaunaji rebusa ir nustumti i sali, o tada jau visi keliai i pergale be abejones atverti, kadangi kaip minejau, tai pagrindinis sios komandos variklis.
Tiesa akivaizdi, kad Rubin dabar neblizga ir rezultatai nera patys geriausi, taciau si komanda Europoje moka zaisti ir rezultatai patys kalba uz save, turiu galvoje rugntynes tarp namu sienu. Juolab, tas periodas siai stipriai komandai nesites amzinai ir puiki proga ta perlauzti jau si vakara. Sudetis neprasta, internacionalu nemazai ir gana zinomi veidai.
Komandos skirtingos ir visa kita, tiesa ta, kad Rubin ne tik ant popieriaus zymiai galingesne komanda, bet ir aiksteje privalo ta irodyti. Zulte puola gerai, kai jaunasis zaidzia virs savo galimybiu, taciau ko jau ko, bet gynybos si komanda praktiskai neturi, praleidineti vos ne kiekviename mace po ivarti ir daugiau.. Tai viska pasako.
Uzdavinys siose rungtynese ne itin sudetingas, isjungti jaunali varzovu varikli is zaidimo ir net neabejoju, pergale ateis, galbut ir triuskinanti. Uzdavinys nesunkus, belieka tiketis, kad jis bus issprestas be klaidu, o tada.. $

Sudetys? Viskas ant lekstutes niekada nepadedama. Susirasti nesunku ir galbut priimsit teigiama sau galutini sprendima.

Take care.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)