Select your timezone: Select
vcpaulis

Minnesota Lynx - Seattle Storm

05/28 02:00
Added 2012/05/27 15:06 | 0 thanks
  • Yes: 72.2%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 27.8%
  • Voted: 18

Pick: Minnesota Lynx (-12) @-109 9/10 +8.28

Kadangi vyrų čempionatai jau baigėsi arba artėja prie pabaigos, vasarai tenka ruoštis iš anksto, kad nesedėti \"be pasiūlos\". Kadangi visai sėkmingai sekėsi analizuoti nba, tikiuosi taip pat sėkmingai seksi paprognozuoti ir WNBA. Čempionatas prasidėjo prieš savaitę, komandos sužaidė po kelias rungtynes, tačiau šiokias tokias išvadas jau galima darytis. Šiandien susitinka praėjusių mėtų čempionės Lynx, kurios sugebėjo išlaikyti komandos branduolį ir kolkas žygiuoja be kluptelėjimų, 3-0.

Minnesota Lynx W Los Angeles Sparks W 92 : 84
New York Liberty W Minnesota Lynx W 62 : 80
Minnesota Lynx W Phoenix Mercury W 105 : 83

Kaip rodo rezultatai, komanda dar nesiruošia sustoti ir kolkas yra laikomos didžiausiomis favoritėmis pakartoti WNBA triumfą. Peržiūrėjus rungtynių santraukas, komandai teko paprakaituoti tik prieš antrąją vakarų konferencijos komandą Sparks, kurioje rungtyniauja C.Parker, geriausia 2009tų metų lygos žaidėja. Žiūrint Storm rezultatus, tai komanda kolkas sužaidė tik 2 rungtynes ir abi prieš Sparks ekipą su kuria žaidė ir Lynx. Pirmąsias rungtynes Storm namie pralaimėjo 66:72, ketvirtąjį kėlinį gavo net 30:10, man tai rodo, kad komandai visa rungtynes gerai sekėsi, o varžovės susiemė tik ketvirtąjame kėlinyje. Antrasis mačas vyko jau Los Angele, šeimininkės be didesnės intrigos nugalėjo 74-61.
Seattle\'o komandai kolkas nepadeda L.Jackson, australė kuri tris kartus buvo išrinkta geriausia lygos žaidėja, tiesa žaidėjai jau 31, o praėjusį sezoną rinkto tik po 11 taškų, tačiau vistiek vis dar yra viena svarbiausių ikonų komandoje, į aikštę ji prognozuojama, kad griį rugpjūčio mėnesį, o iki tol manau Storm sunkiai kils į lentelės viršų. Tuo tarpu Minnesotai kolkas nepadės A.Harris, bet žaidėja komandos rezultatams įtakos beveik nedaro 😁. Manau Lynx namie turėtų sunešiot Storm.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)