Select your timezone: Select
darys

ESB Lille W - Flammes Carolo W

03/31 18:00
Added 2018/03/31 14:57 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Flammes Carolo W @-104 8/10 +7.68

France moterų čempionatas.
both ekipos turi po lygiai Peru ir kovoja dėl antrosios vietos. Lille pliusas tas, kad žais namuose, tačiau jų forma pastaruoju metu netrodo gera. Po pralaimėjimo Hatay Eurocup'e, team vietiniame čempionate sunkiai įsivažiuoja. Prlaimėjo Tarbes po pratęsimo nors po 2 periodnių turėjo +16. Tik ketvirtajame periodnyje Palaužė Mondeville, bei pralaimėjo nuostabią formą demonstruojančiai Nantes.
Tuo tarpu Carolo iš Eurocup'o iškrito anksčiau ir vietiniame čempionatė įsibėgėjo kaip reikiant. +20 prieš Mondeville, sunkiai tačiau įveikta ta pati nuostabią formą demonstruojanti Nantes, bei +19 prieš Landes.
Lille, kai patyrė tuos du pralaimėjimus, tai buvo dėl prastos antros rungtynių pusės. Gal, tai ir nuovargio ženklas. Prieš Tarbes pralaimėta 35:19, prieš Nantes trečias periodnys 25:13. Žinoma, both rungtynės buvo išvykoje. Carolo tuo tarpu beveik visą pranašumą susikrauna per trečiuosius periodnius. Prieš Landes laimėta 24:11, prieš Nantes 23:9. Ir both rungtynės buvo namuose. Čia vienintelis neraminantis faktorius. Lille namuose gali užsikurti ir neleisti Carolo Peru iniciatyvos. Bet, vis dėlto, mačas yra didelės svarbos, namai lygiai taip kaip gali užsikurti, gali ir Peru, todėl statau už geresnę formą rodančią Carolo.

firstis tarpusavio mačas pasibaigė Lille Peru išvykoje 65:68. Tada Lille gretose nežaidė V. Bremont, tačiau šiandien nežais Leedham. Carolo gretose vietoj Minte yra nauja žaidėja Kaleena Lewis, kuri yra reultatyviausia ekipos žaidėja.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)