Select your timezone: Select
tennisclub

Grigelis Laurynas - Andrea Arnaboldi

11/16 12:00
Added 2016/11/16 08:17 | 0 thanks
  • Yes: 31.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 68.8%
  • Voted: 32

Pick: Over (21.5 Game's) @1.900 10/10 +9.00

Brescia challenger, 1. round, indoors Italy... Negaliu praleisti šių dviejų italų mūšio.. Labai įdomus mačas turėtu būti,žinant,kad Lucky Looser visada sugeba pakovoti,labai retai,kada praleidžia antruosius šansus,o tai dėl to,kad neturi jau ko prarasti,kartą pralošė dingsta ta baimė,o ir Grigelis žaidė kvalos periods mačus,kas jam pridės įsižaidimo geresnio. Tuo tarpu italas tikrasis jau Andrea,nu baisiai žaidžia,aš nežinau,jei ne clay šiemet tai visai baisu būtu,jis nukritęs,formos nėra geros,o niekada labai geras nebuvo,čia žaidė Peru,tai pasisėke pirmame mače,poto garbingai krito antrame su overiu.
Lauris - Jei info nemeluoja jis reziduoja Italy,ten ir treniravosi kiek girdėjau,pats mėgsta clay,bet tikrai labai gerai gali žaisti indoors,davise moka gi patempti visus mačus iki kažkurio tarpo,padavimą turi labai gerą,čia prieš Kapą(lenkas) padarė 13 Ace atrodo,pirmą padavimą laimi virš 80%,viskas buvo gerai, neskaitant to mačo prieš Gerasimov,nu tas tai super žaidžia dabar. Visgi padavimas yra,smūgiai ir galva yra,žaisti moka Grigelis,kaip tik naujas treneris jam labai gerą įtaką padarė,tik minusas,,nesenai užlipo jis ant indoors,tai po kažkiek laiko jau turi įsivažiuoti,nes visas sezonas clay.
Andrea - Nežinau,kadangi Grigeliui nevisada lengva win,tai manau jis ir pasipriešins,jei pats Grigelio nenubreikins,tai gal savo neatiduos geimų ir eis iki TB. Tarpusavyje jau žaidė jie,tai kažko tikiuosi tokio ir dabar. Nelabai turi ką pasiulyti Andrea,kaip ir Grigelis,manau abu kažkaip laikysis ant savo padavimu,gal trys setai bus...
Apibendrinant - Panašiai čia žaidėjai atrodo,manau tikrai ant overio sužais.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)