Select your timezone: Select
tennisclub

Moore Tara - Mertens Elise

11/16 09:10
Added 2016/11/16 07:56 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 75.0%
  • Voted: 8

Pick: Over (20.0 Game's) @-143 5/10 +3.50

Limoges, 1. round, indoors Moterys,daug apie tokį mačą priprasakoti sunku,o ir norėtusi parašyti vieną sakynį " both žaidėjos ******,kad viena kitos neįveiks lengvai niekaip" Visgi,to pakaktu manau,tačiau galima įžvelgti periodtą niunasų,kodėl visgi čia overis. both žaidėjos dabar viršūnėje savo reitingu ir tikrai norės prieš sezoną pakilti aukščiau,ypač Moore,kuriai reikia tiek nedaug iki šimtuko,ji pasitreniravo Spain ,toliau ilsėjosi arba veikė ką norėjo,visgi ant turnyro tikrai kažkiek ruoštis turėjo,o poilsis gali būti ir į naudą. Tuo tarpu Mertens sau žaidė Mexikoje ant hardo,truputi Canada indoors,turėjo apšilti,gal ir šiek tiek pavargti,visgi ji daug žemiau reitinge ir jai points taip pat reikia. both žaidėjos jau apšilo čia dvejetuose,tai manau labai geras dalykas.
Tara - Tokia stambesnė žaidėja,nėra labai judri,turi nemažai jėgos,bet tikrai ne ištvermės,aišku ir klysta nemažai,nesugeba savo jėgų suvaldyti ir daro nesamonęs,bet manau po poilsio bus supratus,kur kas gerai,kur ne ir nepavargs po pirmų dviejų geimų. Pagrinde jei labai gerai,žaisti prieš silpnesnes žaidėjas,nes savo jėga pranoksta jas ir sugeba kažkiek užspausti,bet nevisada pakanka jėgų užbaigti mačą. Visgi kaip Britė turi daug patirties ant indoors,kas labai gerai ir manau su tokia patirtimi Draw no Bet sausai,viskas priklauso nuo jos formos.
Mertens - Aukšta žaidėja,visas 180cm. Kas jai padeda šaudyti padavimus,turi ilgas kojas,vikri žaidėja,bet kartais per mažai jėgų turinti,kad smogti stipriai,dažnai primena Pliškova dėl nerangumo,visgi kaip ir Tara nėra pati stabiliausia žaidėja ir daro nemažai klaidų,tą rodo ir reitingas,kad both žaidėjos panašaus lygio,ten periodta metų skirtumas.
Apibendrinant - Tokio tipo žaidėjos,nu negali išeiti be overio,labai vargu ar kuri nors žaidėja lengvai win tokiame mače,both turi savo minusų,both nestabiliai žaidžia,both netgi remiasi savo padavimais dažniau,o ant rallių vis pristabdo.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)