Select your timezone: Select
tennisclub

Peter Gojowczyk - Alex De Minaur

11/11 12:30
Added 2016/11/11 09:02 | 2 thanks
  • Yes: 45.5%
  • No: 9.1%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 22

Pick: Peter Gojowczyk @1.670 10/10 +6.70

Labai įdomus mačas,nors iš pradžių norėjau ir pliusinę ar overį pamėginti,galu gale sugalvojau eiti su Petru,vistik tam yra svarių priežasčių. Alex De Minaur vos 17 metų Uruguay Ispaniškas žaidėjas,kuris gimė Australia... Painu,visgi vos 17 metų ir tokius rodmenis rodo,tai tikrai puiku,vakar tikrai galvojau jis sugebės imti ir tai padarė tikrai neblogai,galėjo ir per du setss. Visgi Radu Albot ne tas žaidėjas ir ne taip žaidžiantis,kad laimėtu prieš tokius žaidėjus, apstu klaidų,bėgiojimas ir silpnas fiziškas žaidimas,pasirenkant gynybą,ne tas kurio reikia prieš tokį žaidėją. Ir "Demonas" sugebėjo jį apžaisti žaisdamas labai paprastą vaikišką žaidimą. Tuo tarpu Petras,kuris tai dingsta,tai atsiranda,vėl žaidžia pakankamai gerai,vyriškai ir stipriai. Įveikė du priešininkus Ghana nesunkiai,o priešininkai buvo neblogi pagal challenger standartus.
De Minaur - Neturi labai gero padavimo,kuris gelbėtu,sugeba išauti į kitą kvadratą nei reikia,nu dar padirbėti reikia suprantama,kad žaidžia pirmus kartu tokiame lygyje ir jėgų reikalaujama daug su vyrais,tai padavimas jo palyginus su Germany yra labai nusilpes ir dabar pažeidžiamas. Alex yra aukštesnis,bet labai kūdas,vos 64kg,vaikas galima sakyti dar neužsiauginės storos odos,bet už tai labai greitas,nors pakankamai silpnokas ir po tokių mačų ilgų kaip 8 Germany vos ne diena dienon ir dar čia du,ypač vakarykštis turėjo atimti daug jėgų,kaip minėjau Radu Albot bėgioja nemažai ir tai teko daryti Alexui. Vaikiškos klaidos jau pradeda lysti vis over,kai pradžioje su jomis tvarkėsi ir užteko savo žaidimo dabar vis sunkiau win. O šiaip žaidėjas labai neblogas,tikrai talento daug,tokius rezultatus jau rodo.
Petras - Turi geresnį padavimą,žymiai geresni ir stipresni. Pats fiziškai sudėtas gerai,turi jėgų,gali žaisti stiprų žaidimą,kurio šiandien ir reikia,stipriu tiklsių smūgių,kad kuo sunkiau būtu Minaurui. Taip ir žais Petras,kaip su Thiem,visgi klaidų pas Petrą daugoka ir jų reiktu privengti. Pakankamai greitas žaidėjas,bei labai gerai stovi ir laiko poziciją,stengėsi neleisti savęs užvaikyti. Gerai puola. Taip pat svarbus faktorius patirtis,čia vienas svarbiausiu,jau po tiek mačų Minauras parodė,kad jo reikia bijoti,tai Petras ne durnas,turėjo tai suprasti ir žais tikrai nusiteikes.
Pabaigai - Manau jaunuoliui jėgų jau turėtu stigti tikrai,po tokių mačų nebus lengva. Petras tikrai su over jėgų,patirtimi kažkaip mačą turi paimti mano nuomone.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)