Select your timezone: Select
tennisclub

Saville Luke - Weintraub Amir

11/10 01:00
Added 2016/11/09 16:28 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Over (21.5 Game's) @-120 5/10 +4.15

Kol neprasideda TOP8 ir Fed Cup vis dar būti esu priverstas challenger,ką matau tai mačą,kuris turi baigtis su overiu,nes žaidėjai yra tikrai neįspūdingi šiai dienai ir win sausai jiem tikriausiai per sunku bus. Saville Australietiškas jaunuolis,talentas,tik klausimas,kur jis dingo su savo tallentu,nes šie metai tragiški.. Gal ant sezono galo dar norės iššauti arba tesiog dėjo ant sezono,bet kažkokie ženklai matosi atsigavimo. Tuo tarpu Isrealietis Weintraub toks tipinis harderis,tai pajuda,tai krenta net nuo Mugevičiaus ant savo mėgstamo hardo,nėra jis geras žaidėjas,daug kuom nusileidžia Saville,tik ne noru win ir patirtimi.
Saville - Turi neblogą padavimą,tą įrodes yra žolės kortose,čia turime Japan ir minkštus vos ne guminius hardus,kas tikrai bothem ne į naudą ir kas greičiau pripras tas win,tuo tarpu Saville žaidęs tokiuose,tai žino nemažai. Klysta ir žaidžia per silpnai čia jo minusai šiai nakčiai,padavimas strigo pirmame rounde,bet visgi antrame turėtu servuoti better,nes apšilęs ir po Peru tikrai norėsis eiti toliau,jėgų po tokio mačo turi užtekti.
Weintraub - Meluočiau jei sakyčiau super geras žaidėjas,ne jis turi pirmą padavimą tvirtą ir patvaru,tačiau ne super galinga,neturi jis tokiu faktorių,kad laimėtu daug ir lengvai,bet visus sezonus kovoja daug ir ištvermės,bei jėgų daug,kas duoda vilties,kad sauso negaus,nors yra statomas favoritu. Vėl kaip ir Saville klaidos,durni sužaidimai skandina jį,bet patirties klausimu jis pranašesnis.
Apibendrinant - ant tokio japoniško indoorso jie abu neturėtu išeiti be overio ar trijų setų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)